Vloeren

Naast renovatie, aanbouw, installatiewerkzaamheden en meer, bent u ook voor vloeren aan het juiste adres bij aannemersbedrijf Jeko. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van verschillende soorten vloeren op vele soorten locaties. Bij ons heeft u ruime keus uit verschillende soorten vloeren van verschillende materialen. U vindt bij ons een ruim assortiment met onder andere houten vloeren, laminaat, kurkvloeren, tapijttegels en meer in verschillende vormen en uitvoeringen.

Onze vakmensen zijn zeer ervaren met het leggen van vloeren, wij passen de nieuwste technieken toe en gebruiken de beste materialen. Wij maken uw wensen tot werkelijkheid.

Voor wij de vloer komen leggen, komen we eerst eens bij u langs om te horen wat precies uw wensen zijn en waar de vloer moet komen. Zo kunnen wij ons voorbereiden op het leggen van de vloer. Wij vertellen u dan ook, wanneer we de vloer leggen, hoelang het ongeveer gaat duren en wat het ongeveer zal gaan kosten. Zo weet u, en wij ook, waar u aan toe bent.

Als u uw vloer laat leggen door aannemersbedrijf Jeko, kiest u voor service en een vloer van kwaliteit, met een lange levensloop. Uiteraard bieden wij u ook een vaste garantie.

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden op het gebied van vloeren? Of zou u wel wat meer willen weten over de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op.

hogenhoucklaan-wauw070-1