Kozijnen

Een belangrijk onderdeel van uw huis zijn de kozijnen. Deze zijn zeer bepalend voor het uiterlijk van uw huis, zowel binnen als buiten. Daarnaast hebben de kozijnen een belangrijke functie, ze dragen bij aan een zuiniger energieverbruik en ze houden lawaai en regen tegen.

De kwaliteit van de kozijnen bepaalt de kwaliteit van de woning. De bouwmaterialen voor de woning dienen mooi en ook vooral duurzaam te zijn.

De kozijnen van aannemersbedrijf Jeko garanderen kwaliteit dankzij de technische hoogwaardige profielen die aan de hoogste eisen voldoen. Onze kozijnen passen bij zowel moderne nieuwbouw als bij oude gebouwen. Ook zijn de kozijnen geschikt voor kleinere woningen en bij grote industriële panden. Wij bieden u vele soorten en maten kozijnen, zo zitten er altijd wel geschikte kozijnen voor u bij. Zo hebben wij kunststof kozijnen, maar ook aluminium en houten kozijnen.

Voor we de kozijnen plaatsen, komen we eerst bij u langs om te bekijken wat voor u de beste optie is. Zo weten wij, net als u, waar we aan toe zijn.

Ook helpen wij u met het kiezen van de juiste kozijnen en zorgen wij voor een perfecte plaatsing en afwerking van de kozijnen. Dit alles tegen een aantrekkelijke prijs. Bij Jeko bieden wij u uitmuntende kwaliteit en een standaard garantie.

Heeft u interesse in kozijnen geleverd en geplaatst door Jeko? Neem dan nu contact met ons op.

project-cantaloupenburg-25