PARTNERS VAN AANNEMERSBEDRIJF JEKO

Rob Houweling is dé specialist op het gebied van haarden en beschikt over de grootste en mooiste collectie stijlschouwen en openhaarden in de regio Den Haag. Een haard is een echte toevoeging aan uw woning en geeft een prachtige sfeer.

Er zijn vele diverse soorten schouwen en haarden zoals: marmeren, gestuukte, kalksteen, zandsteen en MDF schouwen maar ook keukenhaarden, verhoogde haarden en vuurkorven. Op de website vindt u meer informatie over de diverse soorten schouwen en haarden of kom langs in onze showroom zodat wij u persoonlijk kunnen voorzien van informatie. Rob Houweling helpt u graag met het vinden van de juiste haard die past bij uw persoonlijke smaak.

Naast dat u bij Rob Houweling terecht kunt voor de aanschaf van aan openhaard kunt u ook terecht voor de aanleg en renovatie van een openhaard. Een openhaard is een prachtige toevoeging aan een woning en u wilt natuurlijk dat deze er dan ook mooi onderhouden uitziet en dat het gebruik veilig is.

Toe aan een compleet nieuw interieur of heeft u advies nodig bij de inrichting van uw woning of kantoor, of gewoon op zoek naar iets nieuws voor dat raam op het zuiden? Hiervoor kun u terecht bij Modus Design ontwerpstudio. Of het nu gaat om een compleet interieur of om één vertrek; Modus Design Studio zorgt voor een compleet op u afgestemd ontwerp en wij kunnen u begeleiden/ ontzorgen in de realisatie van uw droom inrichting.

Modus Design Studio is een samenwerking van twee gespecialiseerde ondernemers met ieder zijn eigen specialisaties. U kunt terecht bij Modus Design Studio voor vloeren, speciale wandafwerking  en een totaal ontwerp voor het gehele huis, en alles daar tussenin. Met en oog voor detail slaagt Modus Design Studio er telkens weer in om binnen de ruimte die de opdrachtgever hen geeft het optimaal mogelijke te realiseren. U kunt bij hen terecht voor zowel particulier als bedrijf.

Kijk voor meer informatie op de website van Modus Design Studio.

IJzendoorn Onderhoud is sinds 1975 gespecialiseerd in gevelwerken en alles wat aan en in de woning gedaan kan worden met betrekking tot onderhoud. Het bedrijf is gevestigd in Leidschendam, het gebied waar IJzendoorn Onderhoud in werkzaam is, is de regio Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

De werkzaamheden zijn onder andere: gevelwerken, betonwerk, onderhoud, dakwerken, loodgieterswerk, schoorsteen renovatie en ver- aanbouwingen. Dit is een greep uit de werkzaamheden die verricht worden, bekijk de website voor meer informatie over alle werkzaamheden. De vakbekwame werknemers van IJzendoorn Onderhoud  gaan vakkundig en professioneel te werk om u een mooi afgewerkt eindresultaat te garanderen. Na het onderhoud kan het dak, gevel of dergelijke weer jaren mee.

Bij IJzendoorn Onderhoud verlopen alle de onderhoud werkzaamheden soepel om dat alle werkzaamheden in handen van één partij zijn en u heeft altijd één aanspreekpunt.

Installatiebedrijf de Boers is een erkend installatiebedrijf met jaren lange ervaring. Door de loop der jaren heeft het zich gespecialiseerd in diverse soorten kachels zoals: terraskachels, terrasverwarmingen, sfeerhaarden en houtpelletkachels.

Naast deze specialisaties kunt u bij Installatiebedrijf de Boers ook terecht voor sanitair, elektra, dakbedekking en CV installaties/onderhoud. Installatiebedrijf de Boers heeft een breed aanbod aan werkzaamheden en heeft u dus veel te bieden op het gebied van diverse soorten installaties.  De werknemers zijn gespecialiseerd om elke installatie vakkundig te installeren en elk probleem deskundig te verhelpen.

Installatiebedrijf de Boers bezorgt u een prachtig interieur met een passende kachel/haard en zorgt er ook voor dat deze zeer duurzaam en veilig is. Bekijk onze websites houtpelletkachel, terraskachel, sfeerhaardentotaal en nulgas voor meer informatie over deze specialisaties. Onze deskundigen adviseren u graag over de verschillende soorten kachels en welke kachel het beste voldoet aan uw wensen. De werkzaamheden worden verricht voor zowel particulieren als bedrijven.