Klassiek / Modern

Een mooie kast is een waardevolle toevoeging aan uw interieur. Heeft u, ondanks de ruime keuze in de winkels, toch niet uw perfecte kast gevonden? Laat er dan een maken die past bij uw wensen en eisen. Hiervoor bent u bij aannemersbedrijf Jeko aan het juiste adres.

Klassiek of modern? Welk materiaal past het best in uw interieur? Welke kleur vindt u het mooist? Hoe groot moet de kast worden? Dit zijn allemaal vragen die belangrijk zijn bij het vinden van uw perfecte kast. Er zijn vele verschillende soorten kasten. Natuurlijk is het belangrijk dat uw op maat gemaakte kast past bij uw interieur. Bij ons is alles mogelijk. Wij stellen samen met u de perfecte kast samen. Van materiaal tot kleur en van vorm tot deurknoppen, u bepaalt het bij ons. Als u door Jeko uw kast laat maken, bent u verzekerd van uw eigen unieke kast die precies voldoet aan uw wensen en eisen.

Bent u geïnteresseerd in het laten maken van uw eigen unieke kast en wilt u graag meer weten? Indien u meer wilt weten, vragen heeft of advies wilt van ons over kasten: wij staan altijd voor u klaar met deskundig advies op maat. Samen met u streven we ernaar om een zo goed mogelijk resultaat voor u in elkaar te zetten. Wij gaan er voor zorgen dat u jarenlang van uw droomkast kunt gaan genieten!

Wilt u meer weten over onze tarieven of wenst en een vrijblijvend gesprek?
Neemt u dan contact met ons op via de contact pagina.

verbouwing-riouwstraat-48

Inloop

Inloopkasten: de droom van iedereen. Wilt u nu eindelijk die droom werkelijkheid maken, het liefst voor de beste prijs mogelijk? En heeft u geen mooie inloopkast kunnen vinden die past bij al uw wensen en eisen? Dan bent u bij aannemersbedrijf Jeko aan het juiste adres. Wij proberen samen met u het beste resultaat te verkrijgen en een unieke kast voor u te maken.

Hoe uw inloopkast eruit ziet, ligt compleet aan u en uw wensen. Wilt u liever een klassieke of moderne inloopkast? Welk materiaal past het best in uw interieur? Welke kleur vindt u het mooist? Hoe groot moet de inloopkast worden? Wanneer u uw wensen kenbaar maakt, kunnen wij bij Jeko aan de slag om uw perfecte inloopkast samen te stellen en te maken. Bij ons is alles mogelijk: van materiaal tot kleur en van vorm tot deurknoppen, u bepaalt het bij ons. Als u door Jeko uw kast laat maken, bent u verzekerd van uw eigen unieke inloopkast die precies voldoet aan uw wensen en eisen.

Op zoek naar het beste bedrijf dat uw droom waar kan maken en de perfecte inloopkast voor u kan maken? Zoek niet verder. Indien u meer wilt weten, vragen heeft of advies wilt van ons over inloopkasten: wij staan altijd voor u klaar met deskundig advies op maat. Samen met u streven we ernaar om een zo goed mogelijk resultaat voor u in elkaar te zetten. Wij gaan er voor zorgen dat u jarenlang van uw droom-inloopkast kunt gaan genieten!

Wilt u meer weten over onze tarieven of wenst en een vrijblijvend gesprek?
Neemt u dan contact met ons op via de contact pagina.

inloopkast