Timmerwerk

Heeft u binnenkort een klusproject, en heeft u geen tijd of de juiste middelen om deze klus te voltooien? Ook voor timmerwerk, zowel kleine als grote projecten, bent u bij Jeko aan het juiste adres! U kunt voor verschillende soorten timmerwerk bij ons terecht. Zo kunnen wij bijvoorbeeld complete separatiewanden voor u aanmaken, uw bestaande timmerwerk onderhouden of, indien nodig, compleet renoveren. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor:

  • Het opknappen of vernieuwen van uw kozijnen, ramen en deuren;
  • Het maken van trappen;
  • Het aanmaken van complete separatiewanden;
  • Onderhoud van uw houtwerk.

Om de kwaliteit van uw timmerwerk te waarborgen en ervoor te zorgen dat uw timmerwerk een lange levensduur heeft, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u regelmatig uw timmerwerk laat onderhouden. Natuurlijk wilt u het beste resultaat voor de laagste prijs: Jeko is daarvoor uw beste keuze. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor het opknappen of compleet vernieuwen van bijvoorbeeld een kozijn is veel deskundigheid vereist. Bovendien zijn de juiste gereedschappen nodig om uw kozijn weer zo goed als nieuw te laten lijken. Door uw timmerwerk door Jeko uit te laten voeren, bent u verzekerd van het beste resultaat voor de laagste prijs. Wij beschikken over de juiste gereedschappen, deskundigheid en ervaring, waardoor u na afloop van het project gegarandeerd tevreden bent met het resultaat.

Door onze deskundigheid en jaren ervaring zijn wij in staat de meest uiteenlopende opdrachten uit te voeren. Bovendien zijn wij in staat advies op maat te geven bij elk probleem. Aarzel dus niet langer en neem contact met ons op! Wij zullen u verder helpen.

Wilt u meer weten over onze tarieven of wenst en een vrijblijvend gesprek?
Neemt u dan contact met ons op via de contact pagina.