Renovatie

Renovatie van uw huis.

Als u graag een ander huis wilt, maar niet wil verhuizen, dan is renovatie een goede oplossing voor u. Jeko kan uw gehele huis een totale make-over geven waardoor het aanvoelt alsof u in een nieuw huis woont.

Wij bieden u vele mogelijkheden wat betreft het renoveren van uw woning. Wij pakken alles voor u aan, van woonkamer tot badkamer. Wij maken uw wensen werkelijkheid.

Voor het renoveren van een woning is een vakkundig en ervaren bedrijf nodig, wij zijn zo’n bedrijf. Wij van aannemersbedrijf Jeko kennen de markt als geen ander en weten altijd de nieuwste trends en technieken toe te passen tijdens de Renovatie. Wij regelen de hele renovatie, denkt u hierbij aan het regelen van vergunningen en de grote aanpassingen maar ook de kleine details in het huis.

Voor wij beginnen met de renovatie, komen we eerst bij u langs om in een gesprek te horen wat uw wensen zijn. Zo kunnen wij de verschillende opties aan u laten zien en ons voorbereiden op de renovatie, ook weet u dan waar u aan toe bent. Wij kunnen u dan namelijk alvast vertellen wat de renovatie ongeveer gaat kosten en hoelang deze gaat duren.

Heeft u interesse in het renoveren van uw huis of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact op met Jeko, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Vraag naar alle opties die we u kunnen aanbieden via de contact pagina.

Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen en wat voor werkzaamheden wij al gedaan hebben? Bekijk dan onze projecten pagina.