Keukens

Een mooie keuken is belangrijk voor de uitstraling van uw huis en is een zeer waardevolle toevoeging aan uw interieur. Ook het tegelwerk is bepalend voor de sfeer in uw keuken. Het is dan ook begrijpelijk dat u het liefst uw tegelwerk op een deskundige wijze laat onderhouden en aanleggen. Zo ziet uw keuken er binnen de kortste keren zo goed als nieuw uit. Hiervoor bent u natuurlijk bij Aannemersbedrijf Jeko aan het juiste adres!

Als u een nieuwe keuken aanschaft, zit het tegelwerk er vaak niet bij. Laat daarom uw tegelwerk doen door Aannemersbedrijf Jeko. U bent bij ons verzekerd van deskundige uitvoering voor een redelijke prijs.

Tegels zijn makkelijk schoon te maken en bovendien vrij kras- en slijtvast. Toch kan het nog wel eens gebeuren dat een tegel beschadigd is. In dat geval kunt u contact opnemen met Jeko om zo snel mogelijk en met het beste resultaat uw tegelwerk in de keuken te repareren. Voor het beste resultaat zijn de juiste gereedschappen nodig die de particulier niet altijd heeft. Daarom is het verstandig om een deskundig aannemersbedrijf in te schakelen die deze gereedschappen wel heeft. Wij van Jeko beschikken over de juiste gereedschappen, deskundigheid en ervaring, waardoor u na afloop van het project gegarandeerd tevreden bent met het resultaat.

Heeft u advies nodig over tegelwerk in de keuken? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor u klaar met deskundig advies op maat. Geen enkele situatie is hetzelfde, maar voor elke situatie vinden wij wel een passende oplossing. Samen met u gaan wij voor het beste resultaat!

Wilt u meer weten over onze tarieven of wenst en een vrijblijvend gesprek?
Neemt u dan contact met ons op via de contact pagina.

keuken

Badkamers

Schaft u binnenkort een nieuwe badkamer aan, waar het tegelwerk niet bij inbegrepen is? En heeft u zelf geen tijd om deze klus te doen? Laat uw badkamer tegelwerk dan aanleggen door Aannemersbedrijf Jeko.  Wanneer u uw badkamer tegelwerk laat aanleggen door Jeko, bent u gegarandeerd tevreden met het resultaat en de wijze waarop de klus wordt uitgevoerd.

Tegels zijn ideaal voor badkamers: ze zijn makkelijk schoon te maken en bovendien vrij kras- en slijtvast. Natuurlijk wilt u dat uw tegelwerk wel op de juiste en mooiste manier wordt aangelegd. Voor het beste resultaat zijn de juiste gereedschappen nodig die de particulier niet altijd heeft. Daarom is het verstandig om een deskundig aannemersbedrijf in te schakelen die deze gereedschappen wel heeft. Wij van Jeko beschikken over de juiste gereedschappen, deskundigheid en ervaring, waardoor u na afloop van het project gegarandeerd tevreden bent met het resultaat.

Indien u graag meer wilt weten over tegelwerk in badkamers, vragen heeft of een afspraak wilt maken: aarzel dan niet langer en neem contact met ons op! Wij staan altijd voor u klaar met deskundig advies op maat. Samen met u bepalen wij hoe uw droom badkamer er uit komt te zien en plaatsen we deze vervolgens. Zo heeft u vele jaren plezier van u eigen oase van rust en sereniteit. Wat is er tenslotte heerlijker om na een lange dag je terug te kunnen trekken in je eigen stukje paradijs?

Wilt u meer weten over onze tarieven of wenst en een vrijblijvend gesprek?
Neemt u dan contact met ons op via de contact pagina.

aannemersbedrijf-jeko-60