Aanbouw

Aanbouw aan uw huis.

Kan uw huis wel wat meer ruimte gebruiken, of bent u uitgekeken op uw tuin? Schakel dan aannemersbedrijf Jeko in voor een aanbouw. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij van uw bestaande situatie meer ruimte creëren en aan uw wensen voldoen.

Een aanbouw is niet alleen mooi voor de extra ruimte, het geeft uw huis ook een blijvende waardevermeerdering. Er zijn vele mogelijkheden wat betreft een aanbouw. U kunt hierbij denken aan verschillende mogelijkheden op het gebied van grootte, materiaal en vorm van de aanbouw.

Voor het bouwen van een aanbouw, zijn vakkundige en ervaren mensen nodig. Wij bieden u deze mensen. Zij zitten al jaren in het vak en werken met de nieuwste technieken en de beste materialen. Zo profiteert u lang van de aanbouw en geniet u van kwaliteit.

Voor wij beginnen met de aanbouw, komen we eerst bij u langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn en om uw wensen aan te horen. Vervolgens bespreken we met u wanneer de aanbouw plaatsvind, hoe lang dit gaat duren en hoeveel het ongeveer zal gaan kosten. Zo weten wij, en u ook, waar we aan toe zijn.

Heeft u interesse in het plaatsen van een aanbouw door aannemersbedrijf Jeko of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan nu contact met ons op.